PETNJICA PONOSNA NA UČESNICE TAKMIČENJA “CRNA GORA U RITMU EVROPE”

Koordinatorka takmičenja Nermina Muratović je za portal Radio Petnjica rekla da je veoma zadovoljna učešćem predstavnica Petnjice na prestižnom takmičenju Crna Gora u ritmu Evrope.

“Opstina Petnjica je redovan učesnik takmičenja Crna Gora u ritmu Evrope. Drago nam je zbog toga što djeca mogu da učestvuju u jednoj takvoj manifestaciji i da se ravnopravno takmiče sa djecom iz drugih gradova. Kao koordinatorka zaista sam zadovoljna načinom na koji su nas djevojčice predstavile. Maksimalno su se potrudile i sve je ispalo odlično, kao što ste mogli i da vidite. Spot sa kadrovima iz Petnjice je prelijep.

Kao lokalna uprava smo obezbijedili učešće i finansijski podržali takmičenje. Osim troškova takmičenja, obezbijedili smo kostime i šminku za učesnice, kako ne bi izlagali trošku roditelje djece.

Naša djeca su divna i uvijek kada smo u mogućnosti podržavaćemo ovakve i slicne manifestacije, kako bi imali priliku da dožive lijepe stvari, nauče nešto novo, upoznaju nove ljude i druže se sa vršnjacima iz drugih sredina”, saopštila je koordinatorka Nermina Muratović.

Studio Radija Petnjica posjetile su predstavnice Petnjice i učesnice na takmičenju Dalida Škrijelj, Alma i Ajla Adrović.

Dalida Škrijelj jedna od učesnica kazala je da se prijavila na audiciju zbog toga jer  je smatrala da ima talenta.

“Drago mi je što su me odabrali da budem jedna od učesnica koja će predstavljati Petnjicu.

Oduvijek sam zamišljala da učestvujem na plesna takmičenja, pogotovo kada su strane pjesme u pitanju.

Smatrala sam da imam talenta kada je pjevanje u pitanju ali ipak je ples preovladao.

Kada smo počeli sa probama, koje su se održavale u Podgorici, boravili smo u kampovima kojima smo bile oduševljeni.

Imali smo tri probe po tri dana za tri mjeseca , neko bi pomislio da je to malo vremena ali ekipa je zaista bila sjajna i sve je ispalo onako kako smo i zamislili”, kazala je Dalila Škrijelj.

Alma Adrović je nosila glavnu ulogu u spotu i pjevala pjesmu predstavnice Bugarske. Veoma brzo sam naučila pjesmu na engleskom jeziku.

„Volim da pjevam, te sam se stoga prijavila na audiciju i na moje veliko zadovoljstvo izabrana sam da nosim najveću odgovornost.

Velika mi je bila čast što sam predstavljala našu opštinu na prestižnom takmičenju i mislim da je spot urađen na kvalitetan način i da smo na najbolji način prenijeli svoje emocije i predstavili Petnjicu na najbolji način“, kazala je Alma.

Ajla Adrović je govorila o takmičarskoj večeri i istakla da joj je bilo veliko zadovoljstvo prisustvovati na finalnoj večeri u kojoj je premijerno prikazan spot.

„Želim da se zahvalim građanima opštine Nikšić koji su nam dali najveći broj bodova na takmičenju kao i svim drugim građanima u Crnoj Gori koji su glasali za nas. Zaista je bilo divno vidjeti ime Petnjice na na listi ostalih opština u državi“, kaže Ajla Adrović.

ENKO KORAĆ