(FOTO I VIDEO) EDIS ADROVIĆ, NOVA NADA CG KARATEA

Edis Adrović

Edis Adrović, sedmogodišnjak koji pohađa prvi razred u Baru, porijeklom iz Petnjice započeo je treniranje karatea prije godinu dana.

Njegov djed Zehbo Adrović, koji živi i radi u Petnjici, ponosno ističe uspjehe svog unuka.

„Za godinu dana, uspio je da savlada određene korake u karateu i nekoliko kata. Na takmičenjima je veoma uspješno nastupio sa izuzetnim sposobnostima i pohvalama od strane trenera. Učestvovao je na dva takmičenja u Crnoj Gori, u Podgorici, i prethodog vikenda u Ulcinju. Na takmičenjima je pokazao veliki talenat, ozbiljnost i spremnost da nastavi da trenira karate.

Podgorica i Ulcinj su bili odskočne daske na kojima je pokazao, za njegov uzrast, veliku ozbiljnost i pristup na nastupima i nadam se da će u budućnosti njegova karijera biti uspješna i zapažena.

U Podgorici i Ulcinju Edis je osvojio druga mjesta u izuzetno jakoj konkurenciji.

„Roditelji nastoje da mu budu podrška u svakom njegovom koraku za sticanje vještina karatea i pored svojih obaveza, nastoje da mu ponude najbolje uslove za trening.

Mislim da svaki roditelj, a pogotovo djed, treba biti ponosan od samog početka kada njegov unuk već u tum godinama pokazuje uspjehe“, zaključio je ponosni djed Zehbo Adrović.

ENKO KORAĆ