PARLAMENT UČENIKA SMŠ PETNJICA USPJEŠNO RELIZOVAO AKCIJU ZA DJECU IZ DOMA U BIJELOJ

Učenički parlament JU Srednje Mješovite škole, kao i kolektiv iste, uspješno su realizovali humanitarnu akciju “Njihov osmijeh vrijedi više” za djecu Dječijeg doma “Mladost” u Bijeloj.

Koordinatorka Učeničkog parlamenta Dijana Tiganj za portal Radio Petnjica ističe zadovoljstvo i zahvalnost uspješno sprovedene akcije.

“U akciji koja je trajala od 15. do 25. marta prikupljeno je 180 eura i u skladu sa pravilima akcije, članovi parlamenta su dobili spisak potrebnih stvari, te su za taj iznos kupili patike za 20 štićenika pomenute institucije. Obuća je spakovana i biće dostavljena djeci u najkraćem mogućem roku.

U ime Učeničkog parlamenta zahvaljujem se firmi brze pošte “Express One d.o.o.”  na doprinosu akciji, budući da će donaciju  dostaviti besplatno.

Takođe zahvaljujemo i lokalnom portalu Radio Petnjica, koji nam je izašao u susret i prostoriju studija ustupio za postavljanje kutije za prikupljanje novčanih sredstava.

Napominjemo, Učenički parlament odazvao se na poziv organizatora NVO Savjet studenata Ekonomskog fakulteta i NVO Nacionalni osmijeh, a uz podršku Rektorata, Ministarstva  finansija i socijalnog staranja i Unije srednjoškolaca, i odlučio da organizuje akciju prikupljanja novčanih sredstava zahvaljujući kojim će biti kupljene stvari za djecu u Dječijem domu “Mladost” u Bijeloj”, zaključuje Dijana Tiganj.

ALMINA LIČINA