SJUTRA ČETVRTA EMISIJA “PUTEVI I RASKRŠĆA”, GOSTI – AMAR MURATOVIĆ, ARSLAN KORAĆ I PREDRAG LUTOVAC

Putevi i raskršća, četvrta emisija

U srijedu, 23.marta, premijerno u 16h, a potom i u 21h, na 90,7 MHz slušajte četvrtu emisiju iz serijala “Putevi i Raskršća”.

Za sve Vas koji naš radijski program pratite putem interneta, emisiju možete slušati uživo na našem portalu, (http://www.radiopetnjica.me/slusaj-uzivo/) ili preko neke od online platformi ili aplikacija, na Vašem uređaju.

Kome slušanje emisije nije dovoljno, već želi i da je pogleda, ona će u video formatu biti dostupna na Youtube kanalu Radija Petnjica (https://www.youtube.com/channel/UCL7EK7aqASInc0iOeqFlV_w/featured), u petak, 25.03.

Reprizno emitovanje na radiju će biti u nedjelju, 27.03., u podne i u 20h.

U ovoj emisiji sagovornici Samira Rastodera i Almine Ličine su: poljoprivrednik Amar Muratović, profesor Arslan Avdo Korać i arheolog Peđa Lutovac.

Multimedijalni projekat „Putevi i raskršća“ realizujemo u saradnji sa Fondom za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava Crne Gore.

Najvažnije poruke koje su poslali naši sagovornici, možete čitati na našem portalu, kao i na društvenim mrežama- Facebook stranici Radio Petnjica i Instagram stranici @petnjicaradio.

REDAKCIJA RADIJA PETNJICA