SLUŠAJTE NA RADIJU PETNJICA: SJUTRA TREĆA EMISIJA “PUTEVI I RASKRŠĆA”


U srijedu, 16.marta na 90,7 MHz slušajte premijerno u 16h, a potom i u 21h istog dana slušajte treću emisiju iz serijala “Putevi i raskršća”.

Za sve koji naš radijski program prate putem interneta, emisiju slušati uživo na našem portalu, (http://www.radiopetnjica.me/slusaj-uzivo/) ili preko neke od online platformi ili aplikacija, na Vašem urađaju.

Kome slušanje emisije nije dovoljno, već želi i da je pogleda, ona će u video formatu biti dostupna na Youtube kanalu Radija Petnjica (https://www.youtube.com/channel/UCL7EK7aqASInc0iOeqFlV_w/featured), u petak, 18.03.

Reprizno emitovanje na radiju će biti u nedjelju, 06.03., u podne i u 20h.

U ovoj emisiji sagovornici Denisa Božovića, Samira Rastodera i Almine Ličine su: Munever Merko Rastoder sa Savinog Bora, koji dugo godina živi i radi u Francuskoj, arheolog Predrag Lutovac i učenik Srednje mješovite škole u Petnjici, Šaban Adrović.

Multimedijalni projekat „Putevi i raskršća“ realizujemo u saradnji sa Fondom za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava Crne Gore.

Najvažnije poruke koje su poslali naši sagovornici, možete čitati na našem portalu, kao i na društvenim mrežama- Facebook stranici Radio Petnjica i Instagram stranici @petnjicaradio.