(FOTO I VIDEO) ORGANIZACIJA TO PETNJICA: PETNJIČKI ODLIKAŠI NA SKIJANJU U KOLAŠINU

Turistička organizacija Petnjica u saradnji sa Skijalištima Crne Gore je juče uspješno realizovala aktivnost pod nazivom „Bijeli dan na ski centru Kolašin 1600“.

Priliku da borave u ovom skijalištu su imali učenici OŠ „Mahmut Adrović“ iz Petnjice , njih 23 koji su odlikaši od 5 – 9 razreda i kojima je ovo bio svojevrsni nagradni izlet, a koji su bili u pratnji profesora fizičkog vaspitanja iz ove škole.

Direktor TO Petnjica Rešad Muratović zahvalio se menadžmentu Skijališta Crne Gore koji su omogućili djeci d borave na skijalištu u Kolašinu.

“Koristim priliku da se zahvalim rukovordstvu Skijališta Crne Gore i našim domaćinima koji su omogućili da djeca uživaju na stazama u pratnji instruktora skijanja kao i panoramsku vožnju žičarom i da izrazim očekivanja da ćemo ovu započetu saradnju nastaviti kako bi i djeca iz drugih škola sa područja naše opštine imala priliku da borave na ski centru Kolašin 1600.

Zadovoljstvo je bilo vidjeti djecu koja su se puna utisaka vratila sa skijališta i naša namjera je da i u narednom periodu nastavimo sa sličnim aktivnostima za koje ćemo kao i ovoga puta imati punu podršku opštine Petnjica.

Takođe želim istaći i dobru saradnju sa upravom i profesorima OŠ iz Petnjice i nadam se da ćemo i ubuduće imati priliku da sarađujemo na zadovoljstvo djece i svih nas”, zaključio je direktor TO Petnjica Rešad Muratović.

ENKO KORAĆ