POMOĆ ZA DVADESET PORODICA, ZA STUDENTE I BOLESNE

Ovih dana je Hilal ekipa volontera boravila u selima opštine Petnjica. Dostavljena je pomoć za deset porodica u vidu osnovnih životnih namirnica. Senad Halilović iz Njemačke obezbijedio je pakete hrane za deset porodica.

A.S iz Njemačke obezbijedio pomoć za deset porodica u paketima hrane, pomoć za dva studenta, te pomoć za jednu bolesnu osobu.

“Posebne vrijednosti u ovim humanitarnim aktivnostima daje nam draž sto dio Hilal karavane dobročinstava čine i djeca. Desetogodišnja djevojčica Elmedina Hajdarpašić Šabotić iz Luksemburga donirala je 100 kg brašna koje je podijeljeno za pet porodica iz Berana.

Mirsad Hasanagić iz Njemačke obezbijedio je pomoć za djevojčicu K.N iz Pljevalja, koja nema roditelja, i živi sa nanom. Mirsad je jedan od dobrotvora koji je preuzeo obavezu finansiranja jednog jetima dok god za to postoje potrebe na nivou jedne godine.

Humanim i ljudskim pristupom zajedno činimo da ljudske sudbine koje trebaju pomoć budu ljepše i svetlije. Pozitivan pristup životu za bolju budućnost.

Veliku zahvalnost dugujemo volonterima koji svih deset godina unazad izgradjuju puteve dobročinstva na terenu”, saopštili su iz ove organizacije.

ERIS BABAČIĆ