PETNJICA: Audicija za takmičenje “Crna Gora u ritmu Evrope”

Crna Gora u ritmu Evrope

“Crna Gora u ritmu Evrope” je najveće dječije muzičko takmičenje u zemlji, namijenjeno takmičarima uzrasta od 12 do 21 godine, djeci i omladini Crne Gore, koja su vrhunskog talenta za pjevanje i ples.

AUDICIJA U PETNJICI ĆE SE ODRŽATI U SALI CENTRA ZA KULTURU, 07.02.2022.GODINE U 12:00 ČASOVA.

Djeca i omladina mogu se prijaviti slanjem poruke na instagram nalogu @ritamevrope ili broj telefona 00381606555013 (viber/whatsaap). Djeca koja se prijavljuju za pjevanje treba da pošalju video ne duži od 1 minuta izvodeći pjesmu po želji bez matrice ili prateće muzike, prethodno se predstavivši imenom i prezimenom, godinom rođenja i gradom iz kojeg dolaze.

Djeca koja se prijavljuju za ples ne šalju video, već samo poruku. Poruka treba da sadrži njihovo ime i prezime, godinu rođenja, grad iz kojeg dolaze.

Ukoliko se prijavljuju kao plesna grupa, mogu se prijaviti sa jednog naloga tako što će u poruci napisati sve ove podatke za svakog od člana grupe. Plesači sa sobom na flešu (USB) treba da ponesu muziku uz koju će igrati i plesati.

Ukoliko djeca iz bilo kojih razloga nijesu u mogućnosti da se prijave, mogu se pojaviti na samoj audiciji u svom gradu i predstaviti svoj talenat u pjesmi ili plesu.

“Odabrani će imati priliku da svoj vrhunski talenat za pjevanje i ples usavršavaju tokom višemjesečnih priprema, sa trenerima glasa kao i umjetničkim direktorima scenskog performansa programa „Crna Gora u ritmu Evrope.

Sva djeca i omladina kao i svi prisutni u prostoriji u kojoj će se audicija održati nosiće maske za lice a postojaće i fizička distanca između svih prisutnih“ , saopštili su iz Kancelarije za mlade.

ALMINA LIČINA