POLICIJA U PETNJICI POKLONILA NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE SVIM PRVACIMA U OPŠTINI

Pripadnici Uprave policije iz Petnjice uručili su poklon paketiće učenicima prvog razreda osnovnih škola na teritoriji opštine Petnjica.

Kolektiv Stanice policije u Petnjici, odlučio je da opredijeli novčana sredstva za kupovinu poklon paketića za 55 polaznika prvog razreda u osnovnim školama na teritoriji opštine Petnjica.

“U cilju približavanja policijskih aktivnosti djeci, odlučili smo se da kroz poklon paketiće, djeci i roditeljima  predstavimo našu društvenu ulogu i pokažemo naš doprinos na skroman način”, saopštili su oni.

Policijski službenici Stanice Petnjica, posjetili su OŠ „Mahmut Adrović“ i OŠ „25 Maj“ u Vrbici i tom prilikom djeci uručili poklon paketiće, dok će u ostalim školama tu obavezu preuzeti rukovodstvo škola.
„Željeli smo da na ovaj način obradujemo djecu povodom Nove godine i da posvetimo pažnju najmlađim polaznicima u školama. Naš društvni gest sa poklon paketićima nije prvi i u prethodnom periodu smo imali sličnih aktivnosti. Cilj akcije je da su službenici policije na uzluzi svim građanima pa i onim najmlađim.
U narednom periodu, kroz brojne preventivne, planske aktivnosti i jačanje svijeti o društvenoj ulozi policije u Petnjici, nastojaćemo da izgrademo partnerski odnos između građana i policije.

U ime djece koja su dobila poklon paketiće, policijskim službenicima zahvalili su se svi direktori osnovnih škola u Petnjici.

ENKO KORAĆ