Demokrate Petnjica: Strmoglavi pad DPS-a sa državnog nivoa se prelio na Petnjicu

OO Demokrate CG Petnjica

“Dok se petnjička i šira javnost, gnuša na kukavički čin prebijanja našeg člana Isada Muratovića, pod okriljem noći, od strane kriminalnih hordi Zorana Lazovića i njegovih pipaka u Petnjici, petnjički DPS pokušava da pad političkog rejtinga u Petnjici i njihovog koordinatora Zorana Lazovića predstavi kao uspjeh.

Jasno ćemo vas podsjetiti, pali ste u odnosu na prethodne lokalne izbore za četiri odbornička mandata, a u odnosu na parlamentarne izbore od 30. avgusta prošle godine za oko šest odborničkih mandata.

Pored svih predizbornih i izbornih manipulacija, u narodu najprepričavanija je sniježni ili ledeni asfalt,  i pored njih, tijesnu skupštinsku većinu imate prelivanjem glasova opozicije ili zahvaljujući tzv. “dont-ovom količniku”.

Ono što vam mi obećavamo, jeste, da ćete u Crnoj Gori ali i u Petnjci, nastaviti trend pada političkog rejtinga, na radost svih građanki i građana.

Takođe, vam obećavamo i to, da nikada više, kriminalne horde Zorana Lazovića i njegovi pipci u Petnjici, neće fizički nasrtati na naše sugrađane.

Petnjičani dobro pamte vašeg koordinatora Zorana Lazovića još iz devedesetih godina prošlog vijeka, kada je bio jedan od kreatora i aktivnih sudionika u sprovođenju, zloglasne akcije “Lim” u kojoj je psihičkoj i fizičkoj torturi bilo podvrgnuto više bošnjačkih porodica, među kojima i porodica našeg Isada Muratovića. Sa istim tim Zoranom Lazovićem ste ispijali kafe u petnjičkim lokalima u susret lokalnim izborima i osmišljali “lov” na političke neistomišljenike u Petnjici, tj. planirali nastavak torture iz devedesetih godina prošlog vijeka.

Javno vam obećavamo, da ćemo zaštiti naše članstvo, kao i sve naše sugrađanke i sugrađane od nasrtaja vaših kriminalnih hordi i da ćemo nastaviti sa trendom rasta novih, građanski orjentisanih snaga, a vas ćemo  uskoro i na lokalnom nivou, poslati u političku istoriju, na radost svih Petnjičanki i Petnjičana”, stoji u saopštenju OO Demokrata Petnjica.