ČESTITKE PREDSJEDNIKA ŠK “BIHOR” MLADOJ ŠAHISTKINJI DŽEJLI ADROVIĆ

Džejla Adrović

Predsjednik Šahovskog kluba “Bihor”, Denis Šabotić, uputio je čestitke učenici OŠ “25. Maj” iz Vrbice, Džejli Adrović zbog odličnog plasmana na državnom takmičenju.

Denis Šabotić

“U ime Šahovskog kluba “Bihor” i u svoje lično ime, želim da uputim iskrene čestitke Džejli Adrović koja je ostvarila izuzetan rezultat, odnosno drugo mjesto na šahovskom državnom takmičenju, kao i ostalim učenicima ove škole čiji su nastupi takođe bili vrlo zapaženi. Oni su pravi reprezent, kako njihove škole, tako i naše Opštine” , kazao je predsjednik Šahovskog kluba “Bihor” Denis Šabotić.

Šabotić je za portal Radija Petnjica istakao da je ovo svojevrsna potvrda da su djeca u Bihoru izuzetno talentovana za različite vrste sporta, a između ostalog i šahom.

“Talenat sam po sebi nije dovoljan. Ja se nadam da će ljudi koji su od naroda birani, naš kraj razviti, kako u svim drugim segmentima, tako i u sportu, potrebno je posvetiti više pažnje i omogućiti našoj djeci neophodna sredstva da svoj talenat, koji neupitno posjeduju, nadograde i da jednog dana postanu vrhunski sportisti”.

ALMINA LIČINA