(VIDEO) NEVOLJE MJEŠTANA: DO DOBRODOLA SAMO NA KONJA

Mještanin Dobrodola Džemail Šabotić nije mogao jutros do svoje kuće jer snijeg na putu od Bora do Dobrodaola nije očišćen. Kako je rekao Radiju Petnjica, morao je da se vrati nazad za Podgoricu, odakle je došao, jer se automobilom nije moglo dalje.

„Mislim da nema smisla šta oni rade sa tim narodom iz Dobrodola, jer ima starih i bolesnih a putni pravac je asfaltiran i nije makadam. Prije sat vremena iz Podgorice došao sam do na Bor, to jest do takozvane Grebenice i morao sam se vratiti nazad. Došao sam na 500 metara od kuće i zbog neočišćenog puta, primoran sam da se vratim za Podgoricu. Ovom prilikom pozivam nadležne da povedu više računa kada je u pitanju održavanje pomenutog putnog pravca“, zaključio je Džemail Šabotić.

Iz Komunalnog preduzeća kazali su Radiju Petnjica da ta jednica lokalne uprave nije nije zadužena za čišćenje putnog pravca Bor-Dobrodole.

“Loklana uprava je ovlastila Almira Šabotića za čišćenje pomenutog putnog pravca”, rekli su iz Komunalnog preduzeća.

I dok se tako prebacuje loptica iz jednog u drugo dvorište, mještani Dobrodola moraju pješke do svojih kuća, ili da sačekaju lijepe dane da se snijeg otopi.

ENKO KORAĆ