SAVJET MLADIH DPS-A PETNJICA: POSLALI SMO JASNU PORUKU DA U PETNJICI NEĆE PROĆI ONI KOJI UGROŽAVAJU GRAĐANSKI I EVROPSKI KARAKTER CG

Savjet mladih DPS-a

Savjet mladih Demokratske partije socijalista u Petnjici zahvalio se svima koji su dali svoj doprinos i pomogli da  DPS dođe do apsolutne pobjede u Petnjici.

“Demokratska partija socijalista izvojevala je apsolutnu pobjedu pod okolnostima i u atmosferi koju naši sugrađani ne pamte. Politički oponenti, koji čine vlast na državnom nivou, su iskoristili sve svoje resurse protiv našeg biračkog tijela. Osvetoljubiva politika, ucjene, pritisak i predstave kojima su direktno uticali na egzistenciju i emocije naših građana, metode su kojima su pokušali da ostvare politički profit, a sve u cilju nečasnih, destruktivnih politika i nerealnih planova koje sprovode na štetu naše Petnjice, a i države Crne Gore.

Pobjedom na ovim izborima poslali smo jasnu poruku svima onima, koji ugrožavaju građanski i evropski karakter Crne Gore: Gospodo, to vam u Petnjici neće proći. Petnjica želi sekularnu, progresivnu i evropsku Crnu Goru.

Mladalačka snaga i znanje, iskustvo starijih, postignuti rezultati, razvojni planovi i ideje, iskrene namjere i želje da nam svima bude bolje u našoj Petnjici, učinili su da građani još jednom prepoznaju najbolju političku opciju i samim tim ukažu povjerenje Demokratskoj partiji socijalista”, stoji u saopštenju Savjeta mladih Demokrtske parije socijalista u Petnjici