DPS Petnjica: Direktor Uprave za dijasporu, sprovodi stranačku kampanju, zloupotrebom državnih resursa

Službeni automobil Uprave za dijasporu, uočen ispred prostorija Stranke pravde i pomirenja, u Petnjici, dokaz je nastavka zloupotrebe pozicija uhljebljenih eksperata, u svrhu promocije njihovih partija, u sedmici pred izbore u našoj opštini.

Konkretno, direktor Uprave za saradnju sa dijasporom, Seid Hadžić sprovodi klasičnu funkcionersku kampanju, očigledno ne poštujući preporuke OEBS i ODIHR koje se odnose na ovakvo ponašanje.

Šetajući se po Petnjici, koristeći službeni automobil i tokom vikenda, dajući predizborna obećanja koja su ništa drugo do prazne priče, Hadžić otvoreno potcjenjuje inteligenciju građanki i građana.

U susret izborima u našem gradu, ovo je još jedan primjer licemjerja i očigledan dokaz da oni koji su dizali glas protiv funkcionerskih kampanja, sad besramno zloupotrebljavaju državne resurse, a sve u cilju sprovođenja partijske kampanje kako bi pridobili koji glas više. Uzalud se nadaju, ovakvim bahatim ponašanjem samo pokazuju zašto građani Petnjice ne treba za njih da glasaju.

Opštinski odbor DPS Petnjica