VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ SA PENZIONERIMA PETNJICE

Poslanica SDP-a u Skupštini Crne Gore, Draginja Vuksanović Stanković prilikom posjete  Petnjici imala sastanak i sa Udruženjem penzionera Petnjice.

Domaćin ovog sastanka je bio predsjednik Udruženja, Bećo Šabotić, koji je istakao zadovoljstvo zbog toga što je poslanica Vuksanović-Stanković sa velikim interesovanjem saslušala sve njihove probleme, potrebe i izazove sa kojima su se suočavali od formiranja Udruženja.

Ona je tom prilikom prisutnima kazala da je veoma važno da se shvati ono što SDP ističe svih ovih godina, a to je da se penzioneri ne mogu tretirati kao teret ovoga društva. Penzioneri su gradili društvo i oni su zaslužni za mnoga dobra, koja mi i sada koristimo i zbog toga im ova država mora obezbijediti veće penzije i dostojan život.

 

Predsjednik Udruženja penzionera, Bećo Šabotić, istakao je da je zadovoljan funkcionisanjem i doprinosima članova unutar ove organizacije kao i saradnjom koju imaju sa udruženjima iz susjednih država i gradova gdje se često organizuju susreti i druženja.

Međutim, penzioneri zaslužuju daleko veću pažnju i materijalnu podršku od strane države i lokalne samouprave, za šta očekuje, da će se imati više sluha u predstojećm periodu.
Prisutni penzioneri su se poslanici Vuksanović-Stanković zahvalili na dominantnim i herojskim nastupima u Skupštini Crne Gore i borbi za očuvanje građanske, multietničke i multinacionalne Crne Gore.