(VIDEO) GRADONAČELNIK GLAVNOG GRADA IVAN VUKOVIĆ: PODGORICA ĆE POMOĆI PETNJICI

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković je juče boravio u Petnjici i prilikom susreta sa predsjednikom opštine Petnjica Samirom Agovićem i njegovim saradnicima istakao da ga veoma raduje intezivnija saradnja između dvije opštine.

“Ovo je drugi put ove godine da sam u Petnjici. Uspostavili smo jake odnose i vrlo dobru intezivnu komunikaciju. Ja sam kao gradonačelnik Glavnog grada prepoznao jednu vrstu obaveze prema onom što su interesi ovo zajednice i ponudio pomoć što se tiče različitih razvojnih projekata imajući u vidu fenomenalne rezultate koje je opštinsko rukovodstvo postiglo u Petnjici tokom proteklih godina.

Činjenica da iz ovih krajeva potiče puno ljudi koji su na zapadu pretežno u Luksemburgu, sa tim ljudima sam imao zadovoljstvo da proslavim Dan nezavisnosti u jednoj fantastičnoj atmosferi i vratio se tada iz Luksemburga pun utisaka i obećao da ću u narednom periodu činiti sve što mogu da pomognem njihovom kraju”, kazao je Vuković

Predsjednik Opštine Samir Agović je izazio zahvalnost gradonačelniku Vukoviću i kazao da je Podgorica grad koji želi da pomogne svima pa i Petnjici.

„Početkom godine smo se dogovorili da kapacitete Podgorice, gradonačelnik Vuković usmjeri ka pružanju podrške i razvoju našim projektima. Danas smo imali veoma otvoren i korektan razgovor, jer smo shvatili da gradonačelnik i njegov tim želi da ubudućem periodu snažno pomogne našu sredinu i naravno da smo mu zahvalni zbog toga“, zaključio je predsjednik Agović.

ERIS BABAČIĆ