ČESTITKA ZK “BIHOR” REISU RIFATU FEJZIĆU

ZK Bihor

Zavičajni klub Bihor četitao je reisu Islamske zajdenice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću na raizboru. Čestitku prenosimo intergralno.

Poštovani reise, Čestitamo Vam reizbor za reisa Islamske zajednice u Crnoj Gori, uvjereni smo da je to najbolja potvrda Vaše posvećenosti afirmaciji pravih vrijednosti islama, sveukupnog dosadašnjeg rada i zalaganja i svega onoga što je doprinijelo da Islamska zajednica u Crnoj Gori bude stožer svih muslimana koji žive u njoj ali i u dijaspori.

Vaša vizija i predani rad su imali za posljedicu da Islamska zajednica u Crnoj Gori  bude značajno unaprijeđena, u infrastrukturnom, obrazovnom i funkcionalnom smislu. Pokrenuli ste značajne aktivnosti u unapređenju saradnje sa dijasporom i džematima dijaspore i nadamo se da ćete nastaviti tu dobru praksu, za šta u nama imate otvorene i iskrene partnere.

Uz želje da Vas služi dobro zdravlje i da Vas dragi Allah pomogne i ojača, da nastavite da jačate i razvijate Islamsku zajednicu na dobrobit muslimana i svih građana u Crnoj Gori i dijaspori upućujemo Vam iskrene čestitke.

S poštovanjem, Esselamu Alejkum

Predsjednik UO ZK BIHOR, Edin Latić