Agović: Zgroženi smo tragedijom u Petnjici, sedmoro djece ostalo bez roditelja

Samir Agović

Petnjičanin A.Š. koji je sinoć ubio svoju suprugu, teško povrijedio kćerku, a potom izvršio samoubistvo i ranije je osuđivan zbog nasilja u porodici. Predsjednik Opštine Petnjica Samir Agović kaže da su svi zgroženi i da su takvo ubistvo i samoubistvo nezapamćeni u Petnjici.

Ljekari kažu da djevojčica ima višestruke povrede glave i tijela, ali da je njeno opšte stanje stabilno.

“Ona je primljena zbog višestrukih povreda. Ona je primljena sinoć sat poslije ponoći ima povrede glave, grudnog koša, nalazi se u jedinici intenzivnog liječenja, a njeno opšte stanje je stabilno i ona se sad osjeća dobro. To su višestruke povrede glave, ona ima prelom lobanje, višestruke rane lica, hematome, nadlaktice, podlaktice, ramena, ima povredu grudnog koša. Nezvanično, koliko sam ja upućen te povrede su nastale udarima tupim predmetom – macom”, kazali su za RTCG iz Opšte bolnice u Beranama.

Predsjednik Opštine Petnjica Samir Agović kaže da su svi zgroženi i da su takvo ubistvo i samoubistvo nezapamćeni u Petnjici.

“Ali u ovom trenutku sam samo posvećen djeci, sedmoro je djece, samo je jedno od njih punoljetno. Ovu sam porodicu pomagao, i svi ovdje građani su pomagali, jer su teško živjeli. Očekivali smo da dođu bolji dani za njih, jer smo imali u planu da se izgradi kuća za njih, ali nažalost nije se uspjelo u tome”, kazao je Agović.