LUKSEMBURG: NAKON VIRTUELNOG “ŽENE U LUKSEMBURGU” ZAPOČELE I DRUŽENJE UŽIVO

Grupa “Žene u Luksemburgu” u nedelju je javno i lično dokazala koliko su aktivne i složne u svom druženju virtuelnom, a sada i uživo.

Više od 200 žena se okupilo na žurci na brodu Riva Remich, gde se pjevalo i igralo do ranih jutarnjih sati.

Administrator grupe Erna Mehadžić sa svojim Admin timom, koja je osnovala grupu prije samo godinu, danas broji više od 2000 članica, tj. žena iz Luksemburga, žene sa cijelog Balkana. Erna je takođe inicijator ovog skupa, u saradnji sa svojim timom, kao i Zehrom Muratović i Eminom Krndić-Sakalić.

Svečanu večeru, vožnju brodom i nezaboravnu zabavu je ispratio DEA Bend, koji je nizao stare i nove hitove iz bivše Jugoslavije.

Cilj grupe “Žene u Luksemburgu” je prvenstveno, druženje i upoznavanje svih žena iz bivše Jugoslavije u Luksemburgu, međusobno pomaganje, deljenje korisnih i važnih informacija, kao i mjesečne humanitarne akcije u kojima učestvuju sve članice grupe.

“Vjerujemo da je ovo tek pocetak našeg druženja, kao i širenje ljubavi i pozitivne energije medju svima nama, daleko od svoje domovine koju ponosno nosimo sve mi u srcu, poručuju iz ovog udruženja”, naveli su iz grupe “Žene u Luksemburgu”.