ALDIN MURATOVIĆ (OO SPP): NEĆU VRATITI ODBORNIČKI MANDAT JER SAM GA ZASLUŽIO

Aldin Muratović, OO SPP Petnjica

Novoimenovani predjednik OO SPP Petnjica Aldin Muratović rekao je u izjavi dostavljenoj Radiju Petnjica da n eće vratiti odbornički mandat Bošnjačkoj stranici gdje je nedavno podnio ostavku na sve stranačke funkcije.

“Poštovani gradjani naše opštine,  ovih dana je završna faza potonuća broda bivše vlasti,  a brod koji tone, normalno je da putnici vrište u težnji za spašavanjem. Zato razumijemo otrovne izjave kvazi političara,  kriminalaca i sveukupnih lopova ove države, kako bi se zaštitili od budućih zdravih institucija države Crne Gore. Pravimo zdravu državu Crnu Goru,  gdje će se svaki njen gradjanin osjećati komotno i slobodno, bez obzira na to kojoj vjeri i naciji pripada.

Prijateljima iz BS poručujem da neću vratiti odbornički mandat,  iz razloga što sam ga ja zaslužio i dobio ne zahvaljujući njima,  već gradjanima naše opštine,  jer dok sam ja radio na terenu mnogi su spavali dubokim snom. Drugo,  kao odbornik u Skupštini opštine Petnjica u potpunosti sam opravdao povjerenje građana i skoro da nije bilo tačke dnevnog reda rada Skupštine da nijesam aktivno učestvovao,  dok su i tada neki spavali. Na kraju,  sve što sam radio,  radio sam u interesu gradjana naše opštine i bošnjačkog naroda u Crnoj Gori,  tako ću činiti i dalje, jer naši građani to zaslužuju. Budite zdravo i uživajte u porodičnoj atmosferi u OO BS Petnjica”, rekao je Aldin Muratović.