ZBOG NOVIH ČLANOVA PROŠIREN OO BS PETNJICA: NEĆEMO BITI INSTRUMENT ZA REALIZACIJU VELIKODRŽAVNIH PROPALIH IDEJA

OO BS Petnjica
Opštinski odbor Bošnjačke stranke Petnjica održao je u petak sjednicu u proširenom sastavu, kojoj su prisustvovali generalni stranke Admir Adrović i član GO Mirsad Azemović. Sjednicom je predsjedavao predsjednik OO Ervin Duraković.
Na sjednici je bilo riječi o aktuelnoj političkoj situaciji, kao i o predstojećim aktivnostima u susret lolaknim izborima. Zbog izraženog priliva novog članstva, donijeta je odluka o proširenju OO novim članovima.
“Bošnjačka stranka ostaje na kursu multietničke, građanske, sekularne i antifašističke Crne Gore. To je naš programski pravac od osnivanja stranke i nećemo odustati od naših izvornih načela. Ostajemo posvećeni državi Crnoj Gori i nastavljamo da radimo na unaprjeđenju statusa bošnjačkog naroda. Za razliku od nekih drugih, koji su instrument za realizaciju velikodržavnih propalih ideja, jasno poručujemo da ćemo voditi politiku samo u interesu bošnjačkog naroda i države Crne Gore.
Opštinski odbor poziva Aldina Muratovića da bude dosljedan u ostavljanju stranačkih funkcija i vrati odbornički mandat stranci kojoj pripada i koja mu je omogućila da bude odbornik.
Na predlog predsjednika OO, za novog sekretara OO jednoglasno je izabrana Mirzeta Ramdedović, diplomirana socijalna radnica, članica GO BS i odbornica u lokalnom parlamentu.