PRIJATELJI RADIJA PETNJICA: SETLL TAXI, PUN POSLOVNI POGODAK

Prijatelj Radija Petnjica, luksemburška taksi firma SETLL TAXI, vlasnika Emira Skenderovića, ove sezone bilježi rekordan uspjeh u poslovanju.

Prema riječima vlasnika, za povećanju obimnost u poslu, doprinijelo je niz faktora.

„Kada sam otovrio taksi firmu, ideja mi je bila da podižem nivo usluge, sve u korist klijenata. Za ovu sezonu pošlo nam je na ruku i otvaranje avionske linije na relaciji Brisel (Chaerleo) za Podgoricu. Ogromno interesovanje je bilo i za avioneske linije za Sarajevo, kao i za Banja Luku, Niš i Skoplje.

Sezona je u punom jeku.

Radimo 24 časa sa četri auta istovremeno. Jedina pauza je kada treba da operemo auta, izrši zamjena vozača i provjeri tehnička ipsravnost automobila. Našim klijentima savjetujemo da na vrijeme rezervišu svoje mjesto do željene aerodromske destinacije. Njihova rezervacija znači da naši vozači pođu do njihove adrese stanovanja i povezu do aerodroma.

Našim putnicima koji idu za Crnu Goru, obezbijedili smo im i dodatnu taksi uslugu. Po slijetanju u Podgoricu ili Tivat, ukoliko iskažu interesovanje i potrebu, čeka ih naš auto – taksi i vozi ih do odredišta. To sam ubacio kako novinu i pokazalo se opravdanim. Naši ljudi je najčešće koriste jer žele da opušteno provedu svoj odmor i da nemaju briga oko prevoza.

Da uprostimo: jedan njiov poziv i sve su prebrinu. Mi dođemo po klijenta, vozimo do aerodroma po slijetanju, opet direktno ulaze u naše auto i voze se do svojih domova, bilo li u zavičaju bilo li u povratku. Osim udobonosti, sigurnosti i bezbjednosti, sa cijenama smo konkurentni pa klijent, kada pravi kalkulaciju troškova za putovanje, uvide da se najviše isplati koristiti naše usluge“, istakao je vlasnik SETLL TAXI, Emir Skenderović za portal radija.

Za sve one kojima je neophodna usluga SETLL taksija i Emira Skenderovića, dovoljno je kontaktirati na brojeve telefona, viber ili whatsapp: +352 624 483 693i +352 671 20 30 41 a za Crnu Goru, +382 69 776 – 219.