SJEDNICA SO PETNJICA: CIKOTIĆU JOŠ JEDAN MANDAT U KOMUNALNOM PREDUZEĆU

Mithad Cikotić

Juče je u Petnjici održana 19. sjednica SO Petnjica na kojoj su odbornici u Skupštini, sa 23 glasa ZA i jednim uzdržanim, dali saglasnost za imenovanje Mithada Cikotića na mjesto izvršnog direktora DOO “Komunalna djelatnosť” Petnjica.

Odbornik DPS-a Muzafer Kršić koji je kazao da je radom i vođenjem preduzeća dosadašnji direktor Cikotić zadovoljio posebno u odnosu na činjenicu da sa kakvim resursima je raspoalagao.

Odbornik Ersin Rastoder je rekao da je cijeli kolektiv Komunalnog preduzeća dao sve od sebe, bio požrtvovan i predan radu.

“Postoje stvari koje su očekivano urađene, a naravno da je moglo bolje. Momci koji rade u tom preduzeću, svaka im čast na požrtvovanju. Odvoz otpada se mora riješiti sa lokalnog nivoa, kako ne bi mjesečno izdvajali više od 1.000 eura za odvoz u Rožajama“, kazao je Rastoder.

Odbornik DPS-a Bećo Šabotić i iskoristio priliku da čestita Dan opštine Petnjica.

„Kada je u pitanju Komunalno preduzeće i čovjek i koji je vodio, mogu da iskažem pohvalu znajući sa kakvim resursima je raspolagao kao i predsjednik jedne od mjesnih zajednica. Imali smi potrebe da sarađujemo i u skladu sa njegovim kapacitetima bio je na “dohvat ruke”, on i njegovi radnici skoro 24. sata i na tome sam zahvalan“, istakao je Šabotić.

Odbornik Izudin Huremović je istakao da je Komunalno preduzeće pozitivna i uspješna priča u Petnjici.

„Mislim da je direktor dao veliko doprinos radu Komunalnog preduzeća, ali takođe mislim da je imao dobru podršku Rifata Agovića”, rekao je Huremović.

I odbornik Selvudin Šabotić je pohvalio rad Komunalnog preduzeća.

„Pohvala kandidata dala je preporuku na imenovanje direkora Komunalnog preduzeća u Petnjici. Njegov prethodni rad i kandidatura preporučili su ga u Odboru a i nama danas da verifikujemo mandat Mithadu Cikotiću. Posebno nas raduje što imenovanje kandidata dolazi iz Kluba odborbika DPS-a, a i takođe koji je dobio pohvale od ostalih političkih subjekata“, kazao je Šabotić.

Reizabradni direktor Komunalne djelatnosti Mithad Cikotić čestitao je Dan opštine Petnjica, potom se obratio odbornicima i istakao da mu čini zadovoljstvo na podršci, on je dodao da zadovoljstvo mu čini i zbog kolektiva koji stoji na zdravim nogama.

„Ne bi bili rezultatai dobri da nemam dobru podršku menadžmenta, ali i radnika Komunalnog preduzeća. Trudićemo se da opravdamo povjerenje i vjerujem da ćemo imati još boljih rezultata na zadovoljstvo svih građana“, zaključio je reizabrani direktor Komunalnog preduzeća Mithad Cikotić.

ENKO KORAĆ