Krivokapić: Po svom multinacionalnom i vjerskom suživotu, po svojoj građanskoj orijentaciji Petnjica služi za primjer svima

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić čestitao je građanima i rukovodstvu opštine Petnjica 4. avgust Dan opštine, saopšteno je iz Kabineta premijera.

„Po svom multinacionalnom i vjerskom suživotu, po svojoj građanskoj orijentaciji opština Petnjica služi za primjer svima. Njeno prirodno bogatstvo stvara pogodnu klimu za kvalitetnu valorizaciju najboljih resursa što nepogrešivo vodi ka privrednom rastu i boljitku. Sa značajnim investicijama u bolju infrastrukturnu povezanost i sektor poljoprivrede i ruralnog turizma zajednički radimo i radićemo na kreiranju sve boljih životnih uslova za građane Petnjice, vrijedne žitelje Bihorskog kraja”, poručuje premijer.

Kako je istakao standard građana Petnjice potpomoći će i Vlada Crne Gore.

“Lokalna samouprava pred sobom ima zadatak da ostane u prvim linijama borbe za progres i jači kvalitet života građana Petnjice. U ovom smislu koristim priliku da istaknem uvjeravanje da vam je na ovom putu Vlada Crne Gore iskreni partner“, navodi se u čestitki  Krivokapića.