Bečić čestitao Dan opštine Petnjica

Bečić

Povodom Dana opštine Petnjica koji se obilježava 4. avgusta, predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić uputio je čestitku predsjedniku Opštine Samiru Agoviću i predsjedniku Skupštine opštine Mehmedu Adroviću.

„Vama, građankama i građanima Petnjice, u ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, čestitam 4. avgust, Dan opštine Petnjica.

Za mještane Bihorskog kraja, ovaj datum predstavlja svojevrsnu priliku da se sa ponosom podsjete činjenice da su se svojom voljom i zalaganjem jasno opredjelili da samostalno krenu putem daljeg razvoja.

Sa zadovoljstvom mogu konstatovati da se u Vašoj opštini vodi briga o multivjerskom i multinacionalnom skladu. Dok me posebno raduje to što u ovoj godini, kada su granice otvorene, a epidemiološka situacija stabilna, naša dijaspora može da uživa u svim ljepotama koje Vaša opština pruža, ljepotama koje samo svoj dom može da pruži.

U uvjerenju da će vaši sugrađani i sugrađanke svjedočiti istinskom  napretku Vaše opštine, da ćete svojim primjerom pokazati kako se voli i čuva svoja opština, koristim priliku da Vam još jednom čestitam Dan opštine Petnjica“, navedeno je u čestitki Bečića.