Muhović napustio Bosnjačku stranku i prešao u SPP, pa poručio: “Jedini lideri Bošnjaka u Crnoj Gori su Zukorlić i Kalač”

Zukorrlić i Muhović

Na jučerašnjoj sjednici Glavnog odbora Bošnjačke stranke, član Predsjedništva Adnan Muhović saopštio je da napušta tu stranku i da prelazi u Stranku pomirenja i pravde.

Muhović je kazao da je odustajanje od programske nacionalne politike koja je rezultirala  predlogom sastava Predsjedništva po ukusu i preporukama DPS-a.

“BS prati interese DPS-a i zarobljava bošnjački narod, gura ga u ambis zajedno sa DPS-om koji je poslan u prošlost 30.avgusta. Ervin Ibrahimović koji je bio na listi Narodne stranke Novaka Kilibarde ne može da vidi bošnjački narod niti ce, jer ce se BS ubrzo urušit i doživjet domino efekat, jer je mnogo nezadovoljnih članova i funkcionera”, rekao je Muhović.

On je dodao da će se to ubrzo viđet, i da on ne izlazi iz nacionalne politike niti da ga iz nje mogu izbaciti poslušnici DPS-a i paradržavnih struktura udbe.

“Nastavljam borbu za bošnjački narod u Stranci pravde i pomirenja. Njeni lideri u Sandžaku i Crnoj Gori jedini su istinski borci za Bošnjake, Muamer Zukorlić i Hazbija Kalač. Od danas sam i ja dio tog časnog tima!”, zaključio je Muhović.