ISAT MUHOVIĆ URUČIO SPORTSKU OPREMU ŽFK “CVETEX” IZ BERANA

U subotu 10.07.2021. godine ženski fudbalski klub  „Cvetex“ iz Berana  posjetio je sekretar Crnogorske dijaspore u Švajcarskoj Isat Muhovic Nane i tom prilikom uručio vrijednu sportsku opremu u vidu trenerki, sportskih rekvizita, lopti i garniture dresova.

Rukovodilac kluba Rade Lutovac kazao je da klub ZFK”Cvetex”duguje zahvalnost prijateljima i sportskim radnicima Muhovic Isatu-Nanetu (skretaru), Šabotić Ernadu (sportskom direktoru) i članovima uprave crnogorske dijaspore u Švajcarskoj, koji su pokretači svih aktivnosti prema našem klubu.

„Saradnja crnogorske dijaspore i našeg Udruženja sa ženskim klubom „Cvetex“ iz Berana je na veoma visokom nivou i  smatramo da je ovo regionalni klub, jer okuplja djevojke iz sedam opština sjeveroistoka Crne Gore.

Akcenat i apel roditeljima koje čine ovaj klub i onim koje će se u narednim periodu upisati.
Ženski fudbal treba da bude u uzlaznoj putanji u Crnoj Gori i okrenut prema Evropi i UEFA standardima. Tome mogu najviše da doprinesu FSCG, lokalne uprave, škole, roditelji i klubovi koji se takmiče u  FSCG. Ovom prilikom želim da se zahvalim treneru i vlasniku kluba Lutovcu i njegovom rukovodstvu na gostoprimstvu“, kazao je Isat Nane Muhović.

U ime kluba ŽFK „Cvetex“ trener, rukovodilac i vlasnik Rade Lutovac zahvalio se se na vrijednoj donaciji koja je uručena klubu i poručio da će se saradnja i u narednom periodu nastaviti.

Ženski fudbal treba da živi i da se igra poručuje trener ŽFK „Cvetex“ iz Berana i uputi je poziv svim djevojčicama da dođi u upišu se u ŽFK „Cvetex“.

ENKO KORAĆ