ADROVIĆ ČESTITAO DAN PARTIJE: DPS JE SVAKOG DANA SVE JAČI

Povodom Dana partije, 22.juna, čestitku svim članovima, aktivistima i simpatizerima DPS-a, uputio je predsjednik OO DPS Petnjica, Mehmed Meša Adrović.

“Uzevši u obzir epidemiološku situaciju u našoj zemlji i nemogućnost organizovanja prigodne svečanosti, želim da vam čestitam ovaj dan. Demokratska partija socijalista je partija koja baštini u svom programu građansku i Evropsku Crnu Goru, državu svih građanki i građana. DPS je postavila kamen temeljac nove Crne Gore.

Zahvaljujući našoj partiji, povratili smo nezavisnost naše zajedničke kuće, Crne Gore. Ono što smo takođe uspjeli to je da smo od mjesne zajednice, povratili status opštini Petnjici. Da smo vodili ispravnu politiku, pokazuje i proteklih nekoliko mjeseci gdje nova vlast pokušava da poništi sve ono što smo radili a posebno imaju merak da nam oduzmu našu zajedničku kuću za koju smo se mi, Bihorci, sa posebnim žarom borili.

Jedina prepreka u tom njihovom naumu jeste DPS Crne Gore koji je iz dana u dan sve jači i jači zahvaljujući građanima. Stoga, budimo još čvršći i jači i odbranimo našu Crnu Goru. U ime OO DPS i u svoje lično, želim svima da čestitam ovaj dan koji ujedno predstavlja i simbol one Crne Gore za koju se svi borimo”; stoji u čestitki predsjednika OO DPS Petnjica, Mehmeda Meše Adrovića.

DENIS BOŽOVIĆ