Vakcinalni autobus u Petnjici, vakcinisano 59 građana Petnjice

Danas je ispred administrativne zgrade u Petnjici boravio vakcinalni autobus, u kojem su građani imali priliku da prime Sihofarm vakcinu u cilju sprečavanja infekcije COVID-19.

Petnjičanima su na tom mjestu, bez zakazivanja, bile dostupne Sinofarm vakcine.

Tokom današnje vakcinacije, 59 građana Petnjice primilo je Sinofarm vakcinu.

Vakcinalni autobus je bilo planirano da bude na raspolaganju građanima od 10:30 do 12:30h ali zbog velikog interesovanja, nadležni su nastavili sa vakcinacijom još pola sata.

Feko Muratović, građanin Petnjice, iskoristio priliku da se vakciniše i zahvalio se nadležnima na organizaciji i dolasku vakcinalnog autobusa u Petnjici.

„Smatram da će vakcinacija biti uspješna za naše građane i trebali bi svi da se vakcinišu, jer čim je vakcinacija krenula opadaće intezitet virusa“, kazao je Feko Muratović.

Dr Miro Nedić, kazao je da dolaskom u Petnjici vakcinalnog autobusa zadovoljan je odazivom građana Petnjice.

„Odaziv za vakcinaciju u Petnjici je bio zadovoljavajući. Imali smo 59 vakcinisanih građana. Želim da pohvalim medicinsko osoblje Zdravstvene stanice Petnjica, na čelu sa Emirom Cikotićem, koji je u toku vakcinacije bio sa nama.
Uputili smo podatke i savjete vakcinisam građanima kada je u pitanju pridržavanje mjera i za termin revakcinacije. Vakcina koju smo danas koristili je Sinofarmova vakcina“, zaključio je dr. Miro Nedić.