PRIJATELJI RADIJA PETNJICA: POČINJE SA RADOM PRVI BIHORSKI RENT A CAR “NAŠ AUTO”

U Petnjici uskoro počinje sa radom prva Rent-a-car firma pod nazivom  “NAŠ AUTO” koja ce svoje poslovanje dijelom organizovati i u Petnjici.

“Prvi Bihorski rent-a-car u svojoj floti ima vozila različitih performansi, koja ispunjavaju sve uslove za sigurnu i udobnu vožnju klijenata. Osim toga u saradnji sa partnerskim firmama, nudimo iznajmljivanje i najluksuznijih vozila koja se mogu iznajmiti i sa vozačem.

Dakle, u ponudi klijenti mogu naći različite tipove vozila, sa prilagođenim cijenama u zavisnosti od želje i platežne moći klijenta”, rečeno je iz petnjičke firme.

Vlasnici  “NAŠ AUTO” Rent-a- cara , Ines Muratović i Kemal Korać, su za Radio Petnjica kazali da su se odlučili da započnu ovaj posao kako bi uz najbolje cijene i ukupnu uslugu omogućili klijentima da se sigurno i udobno voze, i to prije svega našim ljudima koji trenutno žive širom Evrope, a svjedoci smo da veoma često dolaze u svoj zavičaj.

“Fokusirani smo prije svega na građane Bihora, Rožaja i Berana koji  trenutno žive u dijaspori.

Nudimo im preuzimanje vozila na Aerodromima u Podgorici i Tivtu, ili u bilo kom drugom mjestu u Crnoj Gori, kažu u firmi “NAŠ AUTO”.

Takođe, u ponudi imaju  i organizovanje prevoza klijenata, osim sa crnogorskih aerodroma i sa  aerodroma u drugim državama regiona ( Sarajevo, Priština, Dubrovnik, Beograd).

“Klijentima nudimo najpovoljnije cijene iznajmljivanja vozila uz najjednostavnije procedure, bez depozitnih garancija sa bankovnih kartica i bilo kakvih drugih opterećenja.

Pozivamo naše ljude širom Evrope da kada dolaze u našu Crnu Goru, ukoliko im je potrebno sigurno vozilo, imaju na umu “NAŠ AUTO” i pozovu nas za rezervacije”, saopšteno je iz kompanije.

Kontakt telefoni :

+ 382- 69-776-219
+ 382- 68-006-776

Dragi prijatelji, uvaženi klijenti, KLJUČ JE U VAŠIM RUKAMA !!!

Za Vašu sigurnost ” NAŠ AUTO “