(VIDEO) IZVUČENE NAGRADE “MOBIL SHOP”-A

Juče je završeno izvlačenje dobitnika za nagradnu igru koja je upriličena u prostorijama strudija Radija Petnjica, koju je organizovao “Mobil Shop” Petnjica, vlasnika Semira Ličine.

U nagradnoj igri učestvovalo je više od 200 učesnika iz Petnjice i susjednih opština.

Gosti izvlačenja kvitica za nagradnu igru bili su vlasnik firme Zovi Taxi iz Petnjice Arnes Latić i Samra Ličina, koja je bila desna ruka u izvlačenju.

Prvu nagradu, mobilni telefon osvojio je Armin Zverotić, druga nagrada karaoke mikrofon sa blutut zvučnikom pripala je Imranu Rastoderu i treću nagradu blutut zvučnik, dobila je Ajla Kočan.

U drugom dijelu izvlačenja, namijenjenom za ljepši pol, izvučene su: Adelisa Huremović, Amina Seferović, Elvira-Irfan-Rijad, Šejla Kuč, Edita Muratović, Enisa Kožar i Elisa Rastoder koje su dobile nagrade parfem, novčanik, slušalice, maske za telefon i slično.

Od firme Zovi Taxi Petnjica nagrade maske za mobilni telefon dobili su: Almina Adrović, Rejhan Rastoder, Denisa Palamar, Minela Muratović (Farukova), Adelina Ličina, Irma Kožar (Mersova), kako i dodatna tri imena Enes Ličina, Aldemar Adrović, Elsan Muratović.

Nagradan igra trajala je sedam dana i pravo učešća imali su svi koji su zapratili facebook i instagram profil Mobil Shop Semir, kao i svi koji su podijelili ili tagovali svog prijatelja.

Na kraju, Semir Ličina i gosti u izvlačenju kvitica, zahvalili su se svim učesnicima koji su učestvovali u igri, koji su zapratili  profile Mobil Shop Semir.
Semir Ličina je čestitao dobitnicima na osvojenim nagradama a ostalima poželio više sreće drugi put.

Dobitnici nagrada biće kontaktirani i obaviješteni o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja, kao i mogu lično kontaktirati Mobil Shop i uzeti svoj poklon.

Uredništvo portala Radija Petnjica pridružuje se čestitkama dobitnicima na osvojenim nagradama.

ENKO KORAĆ