(VIDEO) KO JE BIO “NAJLUĐI” VOZAČ NA BIHORSKOJ DŽIPIJADI

Semir Murić, ljeti je dolazio sa svojim četvorotočkašem ljeti, u avgustu kada se održava ljetnja Bihorska džipijada a ovo mu je prvi susret sa Ciglenom zimi.

„Prezadovoljni smo i ono što želim da poručim to je da naši prijatelji iz petnjičkog džip kluba, osim ljeti, organizuju i zimi ovakve susrete. Dosta nas okrivljuju kako uništavamo prirodu. Mi posjećujemo mjesta koja niko ne posjećuje. Što se tiče otpada, mi sve kupimo a čak se dešava da neka mjesta koja obilazimo sredimo i očistimo.

Nijesmo za to da se bacaju limenke, plastiče boce jer tu ima ispaša. Jeste u početku bilo malo problema oko toga ali smo ga riješili tako da niti jedan naš član je upozoren da iz svog auta ne smije izbaciti nikakvo smeće. Osim toga, vršimo humanitarne akcije porodicama koje su ugrožene“; istakao je Semir iz Džip kluba Monster iz Rožaja.

Ako bi se birao najadrenalinskiji vozač, ili možda da upotrijebimo formulaciju njegovih prijatelja i kolega iz kluba – najluđi, onda bi to zasigurno bio Senad Šutković kojeg od milošte zovu Šuka.

Ovaj mladi Rožajac sa svojim džipom, ide samom ivicom izdržljivosti svog ljubimca a i svoje. Što je veća prepreka ispred njega, to je izazov veći i prosto se mora savladat.  Šutko nije pričljiv ali, onog trenutka kada zauzmete mjesto suvozača pored njega, onda bude jasno da osim toga što je ekstreman u vožnji, on je itekako ekstremno siguran vozač.

DENIS BOŽOVIĆ