MURATOVIĆ: OD ABAZOVIĆA SMO DOBILI ČVRSTE GARANCIJE ZA OTVARANJE GRANIČNOG PRELAZA PREMA TUTINU

Zamjenik predsjednika SPP-a Crne Gore i odbornik u petnjičkom parlamentu, Almir Muratović, protekle sedmice se sastao sa potpredsjednikom Vlade Crne Gore, Dritanom Abazoviće u njegovom kabinetu.

„Uzevši u obzir da je SPP dio koalicije Crno na bijelo, ukazala se prilika da povedemo otovoreni razgovor o boljoj regioanlnoj povezanosti Petnjice kao i ekonomskog razvoja Bihora. Naravno, razgovarali smo ne samo o našoj opštini, već i o ostalim opština u ovom dijelu regije.

Opšte je poznato da naša stranka već duži niz godina zagovara otvaranje graničnog prelaza prema Tutinu iz razloga potrebe lokalnog stanovništva kao i činjenice da smo jedina opština na granici koja nema granični prelaz.

Nema potrebe da napominjem o ekonomskim benefitima kako Bihoraca tako i države Crne Gore sa otvaranjem ovog prelaza. U razgovoru sa potpredsjednikom Abazovićem, smo dobili čvrste garancije da će maksimalno da se založi za realizaciju ovog prijeko potrebnog projekta.

Ovo bi bio samo jedan u nizu od projekta koje predlažemo već duže vremena a koji bi omogućili kvalitetniji život u Bihoru“, istakao je za portal radija, Almir Muratović, zamjenik predsjednika SPP-a Crne Gore.

DENIS BOŽOVIĆ

PROČITAJTE JOŠ:

DONATORI OKUPLJENI OKO ZK BIHOR: PODRŠKA NADARENIM STUDENTIMA IZ CRNE GORE