ASFALTIRAN PLATO ISPRED GASULHANE U DONJOJ VRBICI

Gasulhana u Donjoj Vrbici

Na platou ispred gasulhane u Donjoj Vrbici asfaltirano je 90 kvadrata. Opština Petnjica je još jednom pomogla izgradnju i uređenje ovog objekta, kako bi se dodatni radovi na gasulhani u što kraćem roku okončali. Vrijednost radova je 1500 eura.

Predsjednik Odbora za izgradnju gasulhane u Donjoj Vrbici Husnija Adrović, kazao je da asaltiranjem platoa ispred gaulhane, zaokružena ideja izradnje i prilaza objektu.

„ Želimo da se zahvalimo predsjedniku opštine Petnjica Samiru Agoviću, koji je od prvog dana bio uz nas i pomagao izgradnju gasulhane.

„Gasulhana je upotpunila svoj izgled asfaltiranjem platoa ispred ulaza. Objekat je upotpunosti adaptiran i urađeno je sve kako bi mogao funcionisati. Ugrađeno je 90 kvadrata asfalta. U planu nam je da regulišemo grijanje u objektu i parking, koje ćemo u hodu regulisati“, zaključio je Husnija Hulja Adrović.

Takođe, na dionici od oko 130 metara, pored gasulhane u Donjoj Vrbici, asfaltiran je putni pravac u Podvadama, deset metara iza gasulhane do raskrsnice. Širina asfalta iznosi oko pet metara.

Opština Petnjice je izdvojila sredsava za asfaltiranje ovog putnog pravca i zakružila renoviranje mosta u Podvadama, koji je u poptpunosti dobio novi izgled i koji će olakšati saobraćaj na ovom dijelu puta.

ENKO KORAĆ