SLOVENAC PROČITAO TEKST NA PORTALU RADIJA PETNJICA I NARUČIO 10 TONA KLEKE OD SUKA RAMČILOVIĆA

Suko Ramčilović

Radio Petnjica i portal zavičajnog radija radi dio posla zbog kojeg je i osnovan. Promoviše, informiše i bilježi sve što je u vezi sa Petnjicom i Bihorom. Posljednji primjer Suka Ramčilovića je najbolji pokazatelj koliko naš medij znači za promociju, ali i za sklapanje poslova.

Suko Ramčilović se već godinama bavi otkupom kleke i drugih biljnih proizvoda. Njega je, pročitavši tekst o njegovom poslu, kontaktirao biznismen iz Slovenije i naručio ni manje ni više nego 10 tona kleke.

„Tekst koji je bio na portalu Radio Petnjica prije nekoliko mjeseci o kleki koju otkupljujem, pročitao je Slovenac i kontaktirao me je da mu obezbijedim 10 tona kleke, ali nisam smio da rizikujem,  jer sam se plašio da neću imati toliko za prodaju“, kaže Suko Ramčilović.

U razgovoru za portal Radija Petnjica, Ramčilović je istakao da je oko 10 tona kleke već otkupio iz Bihora, dok su i drugi oktupljivači sakupili  još oko 10 tona.

„Sa područja naše Opštine, otkupio sam oko 10 tona kleke kao i oko deset tona iz ostalih opština u okruženju. Samo dvije porodice iz Koraća su mi prodale oko dvije tone.
Cijena je od 2.50€ do 3.00€, zavisi od kvaliteta. Znači 100 kilograma kleke, 300 eura“ ističe Ramčilović.

ENKO KORAĆ