ZAVRŠEN KONKURS TO PETNJICA “FOTOGRAFIJOM KROZ BIHOR”: PRVO MJESTO ZA MURATOVIĆA I LIČINU

TO Petnjica

U organizaciji TO Petnjica, završen je nagradni foto konkurs „Fotografijom kroz Bihor“. Riječ je o konkursu na kojem su pravo učešća imali svi ljubitelji fotografije koji su inspirisani Bihorom.  Žiri u sastavu: Mehdija Adrović, Dijana Tiganj i Selma Adrović, izvršio je analizu pristiglih fotografija i ocijenio da se među njima nalazi mnogo zanimljivih i kvalitetnih fotografija.

Prvo mjesto na ovom konkursu podijelila su dva učesnika, Tufo Muratović i Almir Ličina, a riječ je o Bihorcima koji žive u dijaspori a kojima je Petnjica nepresušna inspiracija.

Drugo mjesto je osvojio Armin Muratović, srednjoškolac koji živi u Petnjici,  dok je treće mjesto pripalo Almiru Šabotiću, mladi i talentovani učesnik iz Tucanja.

Za ovaj konkurs predviđene novčane nagrade i to:

  • prvo mjesto (150 eura),
  • drugo mjesto (100 eura),
  • treće mjesto (50 eura).

Direktor Turističke organizacije, Rešad Muratović, zahvalio se svim učesnicima konkursa i istakao zadovoljstvo zbog velikog broja pristiglih fotografija sa različitim motivima iz Bihora.

Rešad Muratović

“Među pristiglim fotografijama je mnogo onih koje su veoma kvalitetne i zanimljive. Posebno mi je drago što je bilo najviše mladih talentovanih učesnika koji su prepoznali mnoge vidljive i skrivene ljepote Bihora i zabilježili ih fotografijom. Vjerujem da će ovaj konkurs biti tradicionalan kako bi i ubuduće na najljepši način prezentovali ljepote Bihora. Pobjednicima čestitam a ostalim učesnicima se zahvaljujem, kao i žiriju koji je sa velikom pažnjom vršio odabir fotografija. Zadovoljstvo mi je što će se jedan broj fotografija koje je žiri odabrao naći na izložbi u Centru za kulturu koju ćemo organizovati u skorije vrijeme.”, istakao je Rešad Muratović, direktor TO Petnjica.

DENIS BOŽOVIĆ