PRIJATELJI RADIJA PETNJICA: EURO ŠUNTIĆ NASTAVIO SA REDOVNIM LINIJAMA ZA NJEMAČKU, LUKSEMBURG I KROZ CG

Nakon pauze u prevozu putnika, iz firme Euro Šuntić obavještavaju svoje klijente da su počeli sa redovnim autobuskim linijama kako u međugradskom tako i na međunarodnim pravcima.

“Poštovani putnici. Nakon pauze izazvane pandemijom Covida19 od 25.juna smo nastavili sa održavanjem međugradskih linija na relaciji Berane – Podgorica – Berane  i to dva puta dnevno kao i sa održavanjem međunarodnih autobuskih  linija  iz Crne Gore za Njemačku i Luxemburg i obratno. Možemo da se pohvalimo da u ovoj godini slavimo 18 godina uspješnog rada u prevozu putnika upravo na održavanju stalnih međunarodnih i domaćih linija, a za to smo kao krunu na uspješan rad prinovili u voznom parku autobus Setra 517 HDH i to u opremi sa najnovijom tehnologijom a sve u cilju da naš slogan “udobno, sigurno i profesionalno” kakvim ga i prezentiramo našim putnicima, odnosno 100%.

Takodje, kako bi naši putnici bili zadovoljni a mi u prevozu putnika bili broj jedan na sjeveru Crne Gore sto je naš cilj, u sklopu naše firme imamo Taxi službu koja je na raspolaganju 24h/7 a ljubaznost iz našeg dispečerskog centra uvijek je na raspolaganju da ispuni zahtjeve naših putnika.

Ovim putem obavještavamo putnike da je u planu da što prije pustimo u rad našu stalnu liniju na relaciji Berane – Beograd – Berane.

Kao i obično već dugi duđi niz godina naši polasci iz Crne Gore za Njemačku i Luxemburg polaze svake subote, a povratak iz Njemačke i Luxemburga je svake srijede”, stoji u saopštenju iz menadžemnta firme Euro Šuntić i dodaju da neće stati  već će se truditi i marljivo raditi da idu uvjek naprijed i budu broj jedan u prevozu putnika na sjeveru Crne Gore, a cilj im je i na čitavom području Crne Gore.

Za sve informacije i rezervacije za putovanja možete se obratiti na telefone :

Prevoz putnika u domaćem saobraćaju

069/10-20-22

Prevoz putnika u međunarodnom saobraćaju

069/10-20-20 i 069/10-30-30

Taxi sluzba

19600

069/019-600

067/019-600

068/119-600