NVO VIS LEGIS DONIRAO TRAKTORSKU KOSAČICU I TRIMER FK PETNJICA

NVO „Vis Legis“ je danas uručio traktorsku kosačicu i trimer predstavnicima Fudbalskog kluba Petnjica.

„Uz pomoć donatora i prijatelja, koji su uvijek uz nas, uspjeli smo u vrlo kratkom roku da sakupimo sredstva za kupovinu mehanizacije za uređenje fudbalskog terena.

Zahvaljujemo se svima koji su podržali našu akciju, jer su kao i mi uočili veliku potrebu kluba, što je rezultiralo brzu realizaciju. Sredstva koja su pretekla, iskoristićemo za potrebe mlađih selekcija FK Petnjice.

Očekujemo da će mehanizacija dobro da posluži i olakša zalaganje naših fudbalera za plasman u baraž i popunjavanje Druge lige.
Želimo im uspješnu predstojeću sezonu kao i 2011 godine, u kojoj smo svi zajedno slavili istorisjki plasman u Drugu ligu Crne Gore“, saopštili su iz NVO Vis Legis.

Predsjednik Fudbalskog kluba Petnjica Edin-Medo Latić istakao je za portal Radio Petnjica zahvalnost na donaciji klubu, kao i svima koji su učestvovali u akciji iz Petnjice i dijaspore.

“Ova donacija je vrijedna i veoma potrebna za naš klub i nadam se da ćemo ove godina da iskoristimo priliku da se plasiramo u Drugu ligu“, kazao je predsjednik FK Petnjica.

ENKO KORAĆ