LATIĆ: OBEZBIJEDITI VIŠE ŠANSI ZA MLADE

“Sve mlade koji svojim idejama, inicijativama i entuzijazmom, znanjem i aktivnim društvenim djelovanjem čine naše društvo boljim – neka ovaj dan podsjeti da upravo oni svojim angažmanom kreiraju ambijent u kojem zive”, navodi se u čestitki predsjednika Omladine SD-a Petnjica, Refika Latića, povodom 12. avgusta, Međunarodnog dana mladih.

“Ovaj datum ujedno predstavlja i priliku da mladi ispolje svoje nezadovoljstvo, pokažu spremnost da se izbore za bolji položaj, ali i da istraju u tome da se izađe u susret njihovim zahtjevima, ukazujući na svakodnevne probleme sa kojima se suočavaju”, dodaje Latić.

“Omladini Socijaldemokrata iskrena je želja da mladi u Crnoj Gori i dalje aktivno doprinose kvalitetnom promovisanju, boljem razumijevanju i unapređenju njihovog položaja u društvu, uz podršku svih društvenih grupa. Kojoj god grupaciji pripadali, kakvi god bili naši stavovi, cilj je isti – prosperitet i boljitak za sve mlade ljude i veći stepen njihove vidljivosti u društvu”, ističe on.

Latić zaključuje da će u SD-u insistirati i dalje da se obezbijedi više šansi za mlade, te podrže njihove aktivnosti usmjerene na stvaranje uslova za ispoljavanje njihovog potencijala.

ENKO KORAĆ