AGOVIĆ: POTPORNI ZID ZAVRŠEN, USKORO ADAPTACIJA ULICA U CENTRU PETNJICE

Predsjednik opštine Petnjica Samir Agović, je za Radio Petnjica rekao da su građani opštine dobili još jedan infrastrukturni objekat, potporni zid, koji će, kako je rekao, puni smisao dobiti kada se završi kompletni radovi u centru Petnjice. Izgradnja potpornog zida, koštala je Opštinu 30.000. eura.

Agović je istakao da su izuzetno zadovoljni izvedenim radovima, što je konstatovao nadzorni organ. On je kao važnu činjenicu naglasio tzo da je posao odradila bihorska kompanija “Bihor” te da je posao odrađen odlično.

“Ovih dana očekujemo da se firma „Asfalt-beton gradnja“ pojavi sa svojom mehanizacijom. Ovdje ćemo raditi na asfaltiranju prigradskih i gradskih ulica u samom centru, stanje u samom centru će se promijeniti na bolje. Želim takođe da kažem da smo ovih dana dosta radili na drugim prostorima opštine. Vojska Crne Gore intezivno radi na nasipanju puteva. Na području mjesne zajednice Savin Bor je završeno, mehanizacija se trenutno nalazi na području Dašče Rijeke i Kruščice i nadam se da ćemo brzo stići do MZ Javorova, kako smo planirali“, naglasio je Agović.

Predsjednik je istakao da Komunalno preduzeće intezivno radi na sanaciji puteva u mjesnim zajednicama Azane i Tucanje.
„Nastavićemo i dalje sve što je naša obaveza prema građanima na kvalitetannačin da saniramo sve oštećene putne pravce tokom ovih kišnih dana koji su pričinili štetu i stvorili novu obave, da ono što smo završili prije padavina da moramo ponovo da radimo isti posao i taj dio ćemo završiti u danima koji dolaze., ali sve to činimo zbog građana“, zaključio je predjesnik Opštine Samir Agović.

ENKO KORAĆ