OKAČENE TABLE SA NAZIVIMA ULICA I BROJEVIMA: RADIO PETNJICA NA ADRESI CENTAR 3 BROJ 1B

Radio Petnjica u Ulici centar 3 broj 1b

Radio Petnjica više ne stanuje u bezimenoj ulici bb. Adresa radija je sada u Ulici centar 3 broj 1B. To je rezultat privremene Odluke o određivanju naziva ulica i naselja.

Sami centar Petnjice od prije neki dan “okićene” su novim tablama sa nazivima ulica i brojevima domaćinstava i stambenih prostora.
Postavljeno je 12 tabli, a to znači da je centar Petnjice dobio 12 ulica, i one su iskazane numeričkim brojevima – Centar 1, Centar 2, Centar 3 i tako redom do Centar 12.

“Na osnovu Zakona o teritorijalnoj organizaciji Crne Gore, kada je u pitanju Odluka o privremenom određivanju naziva ulica i naselja, te dodjele brojeva stambenim i poslovnim jedinicama u našoj Opštini je završeno preko 65% numeracija objekata. Građani će biti u obavezi da postave brojeve na svojim objektima. U toku je postavljanje tabli ulica, i zbog epidemiološke situacije, intezitet radova je smanjen, ali očekujemo da će se u narednom periodu završiti realizacija ovog projekta”, saopšteno je iz lokalne uprave opštine Petnjica.

ENKO KORAĆ