PETNJIČANI NERIJEŠENO SA PLJEVLJACIMA, DOMAĆIN LJUT NA SUDIJU

Fudbaleri Petnjice su prekjuče na svom terenu, u okviru 17.kola Sjeverne fudbalske regije, odigrali neriješeno protiv ekipe Pljevalja.

Konačan rezultat utakmice je bio 1:1.

Petnjčani su dobro odigrali prvo poluvrijeme i zahvaljujući golom Eldana Kurpejovića, pošli su na odmor sa rezultatom od 1:0 u korist domaćina. U drugom poluvremenu, nakon neopreznosti domaćeg golmana Bibića i svog saigrača Agovića, Pljevljaci su izjednačili i time su postavili konačan rezultat.

Uprava FK Petnjica je ogorčena na glavnog sudiju Sanjina Hajdaragića.

„Katastrofalno suđenje Hajdaragića koji je propustio da u prvom poluvremenu dosudi dva jedanaesterca u našu korist. Jedan u 15 minuti a drugi u 35 minuti utakmice. Kod drugog propuštenog penala, čak je i golamn gostujuće ekipe priznao da je bio očigledan penal. Simptomatično je to što je isti sudija, u prošlom kolu kada smo gostovali ekipi Brskova iz Mojkovca, direktno uticao na rezultat na način što je priznao nepostojeći gol i dosudio jedanaesterac za domaćina. Tako smo tu utakmicu izgubili zahvaljujući sudiji, a to nas itekako zabrinjava“, saopštili su iz uprave FK Petnjica.

U sledećem kolu, koje se igra u nedjelju, fudbaleri Petnjice su slobodni a po završetku kola, vrši se žrijebanje za treći krug takmičenja.

DENIS BOŽOVIĆ