OŠ “SAVIN BOR” PROSLAVILA 101. ROĐENDAN – MEHOVIĆ: PROŠIRILI SMO DIGITALNE VIDIKE, ALI ŠKOLA NIJE ŠKOLA BEZ UČENIKA

OŠ Savin Bor

Direktor OŠ “Savin Bor”, Isad Mehović čestitao je roditeljima, nastavnicima i učenicima dan te ustanove. OŠ savin Bor ove godine slavi 101 rođendan.

“Zbog pandemije koronavirusa, ove godine nijesmo u mogućnosti  da na svečan i dostojan način proslavimo i obilježimo Dan naše škole, ali ćemo to u narednom periodu nadoknaditi.  Uvjeren sam da svi učenici naše škole željno isčekuju povratak na mjesto odakle sve počinje, u naše školske klupe i ničim zamjenjiva živa riječ učenika i nastavnika”, rekao je Mehović.

On je dodao da je online nastava svima proširila digitalne vidike, ali da škola nije škola bez učenika i da nijedna digitalna mreža ne može zamijeniti radost pri susretu sa njom. Mehović se takođe zahvalio kolegama na požrtvovanju i iskrenom zalaganju pokazanom tokom koncepta nastave na daljinu .

“Siguran sam da ćemo na zadovoljstvo svih, uspješno privesti kraju nastavnu godinu.   Naša škola je u prethodnom periodu ostvarivala zapažene rezultate, sa učenicima i nastavnicima koji predano rade, te na taj način ulažu u budućnost djece, svoju budućnost i budućnost cijelog društva.U nadi da ćemo se uskoro svi vratiti normalnom funkcionisanju rada ove  ustanove i ostalih institucija sistema u našoj lijepoj državi Crnoj Gori uz dobro zdravlje svih naših građana”, rekao je Mehović.

E.K.