KAFANE U PETNJICI POČELE DA RADE, KOMUNALNA POLICIJA U KONTROLI

Petnjička komunalna policija obilazi ugostiteljske objekte vršeći kontrolu da li se poštuju mjere preporučene od strane NKT.

„I ove mjere kao i prethodne su donesene u interesu svih nas. Zato je neophodno da se pridržavamo jer je u pitanju zdravlje. Možemo da konstatujemo da vlasnici ugostiteljskih objekata se strogo pridržavaju što i nije iznenađenje jer smo pokazali, u prethodnom periodu, visok stepen odgovornosti“, istakao je načelnik komunalne policije, Denis Šabotić za portal radija.

Vlasnik kafe bara Tajna je jutros, nakon duže vremena, otvorio svoj lokal uz strogo pridržavanje mjera preporučenih od strane NKT u šta se uvjerila i ekipa Radija Petnjica. Prilikom obilaska ugostiteljskog objekta „Tajna“, na ulazu nas je sačekalo dezinfekciono sredstvo a raspored stolova je postavljen prepa preporukama uz strogu distancu.

„Naravno da se pridržavamo propisa jer je to u našem interesu. Bolje da poštujemo propise i da normalno radimo i živimo nego li kao što je bilo do sada“, istakao je vlasnik Tajne za portal radija.

DENIS BOŽOVIĆ