HUMANITARNA AKCIJA – LUKSEMBURG ZA BIHOR: U PETAK JOŠ U OSAM BIHORSKIH NASELJA DOSTAVLJENA POMOĆ

U petak je nastavljena dostava humanitarne pomoći za najugroženije u Bihoru u okviru humanitarne akcije Luksemburg za Bihor, koja je pokrenuta od strane privrednika iz Luksemburga, članova ZK Bihor, kao i ljudi koji nisu iz Bihora, ali imaju dobre odnose sa našim ljudima koji žive i rade u Luksemburgu.

U nastavku je ažurirana lista donatora iz Luxemburga, koji su nebrojano puta do sada učestvovali u brojnim akcijama i uvjek su iskazivali poštovanje za potrebe naroda u Bihoru i Crnoj Gori i to su pokazali i sada.

1. Muhović Mustafa
2. Frljučkić Smajo
3. EHH LUX s.a.r.l. – Halilović Esko, Harun i Hajro
4. BIHOR s.a.r.l. – Edin Latić
5. ARIJAN TOITURES s.a.r.l.  – Adrović Isat
6. Muhović Ero & Duraković Eko s.a.r.l.
7. FC UNION 5 KAYL/TETANGE – Ličina Mita
8. SANO TRANS – Skenderović Muca
9. Muhović Adela
10. SNACK PALAIS – Kalač Senad
11. MINI MARKET – Latić Misin
12. Ličina Ekrem
13. Adrović Latif
14. Skenderović Džeko
15. Skenderović Hasim
16. Šabotić Sabit
17. Skenderović Alija
18. Ličina Hakija
19. Ličina Safet
20. Ramdedović Sabrija
21. Murić Eldin Zeljo
22. GTS PEINTURE s.a.r.l. – Enis Ćoso Muratović
23. Šabotić Safet
24. Šabotić Enver
25. Šabotić Mehdija
26. Šabotić Adis
27. Kršić Šabo
28. Ćeman Dado – Kršić Ilda
29. Kožar Esko
30. Adrović Nusret
31. Kršić Mirza
32. Ličina Sabrija
33. Ramdedović Asmir
34. Skenderović Hamdija
35. Skenderović Nusret
36. Muhović Asad
37. Ajdarpašić Ramo
38. Latić Ešef
39. Latić Sado
40. Dervišević Orle
41. Dervišević Adnan
42. Palamar Hafiz
43. Rastoder M. Hamdija
44. Rastoder Faik
45. Muhović Zeljo
46. Murić Šefkija
47. Kožar Iljaz
48. Rmdedović Šeko
49. Latic Mujo
50. Hafiz
51. Novalic Dzemal
52. Latic Elvisa
53. Agovic Sead

Akcija se sporvodi preko HO Bihor i Džip Kluba Bihor, a u sklopu sveukupnih napora borbe protiv pandemije virusa  korona.

“Akcija je naišla na veliko interesovanje, kako donatora, volontera, tako i onih koji su u stanju potrebe i potrebno im je izaći u susret u ovim izazovnim vremenima“.

“Juče su, članovi Džip Kluba Bihor i aktivisti HO Bihor kao i volonteri iz naselja u kojima je dijeljena, pomoć dostavili u sledećim naseljima u Bihoru i  to: Bor, Dobrodole, Ponor, Savin Bor, Lagatore, Dašča Rijeka, Kruščica i Trpezi. Očekujemo da akciju ubrzo privedemo kraju i obiđemo sve familije koje su u stanju potrebe i da realizujemo ovu akciju. U toku dostavljanja humanitarne pomoći, imali smo priliku da se neposredno upoznamo sa situacijom i problemima koje ima naše stanovništvo. Sva ta zapažanja sa terena će nam biti od koristi da u narednom periodu uložimo dodatni napor i osmislimo nove oblike pomći i podrške, kako bi na što kvalitetniji način pomogli našim sugrađanima. Trebamo planirati i dugoročno, da, ne samo ublažimo posljedice trenutne krize, već da napravimo održivi način pomaganja i unapređenje stanja porodica koje su sada u stanju potrebe. Želimo i da sa našim sugrađanima koji žive u Bihoru a imaju mogućnosti da pomognu, to urade slijedeći naš primjer, ali i da sami kreiraju načine podrše i pomoći. Pomaganjem i dijeljenjem onoga što imamo, mi ustvari izgrađujemo sebe i čistimo svoj imetak”, saopštili su pokretači akcije iz Luksemburga.