PETNJICA (FOTO+VIDEO): STIGLA POMOĆ CRVENOG KRSTA – 200 PAKETA HRANE I 200 DŽAKOVA BRAŠNA

Crveni krst Crne Gore donirao je gradjanima Petnjice 200 paketa hrane i higijene i 200 vreća brašna.

Predsjednik opštine Petnjica Samir Agović iskoristio je priliku da se zahvali Crvenom krstu, rekavši da će već sjutra krenuti distribucija prema najugroženijim kategorijama stanovništva.

„Želim da se zahvalim Crvenom krstu iz Berana i sekretaru Crvenog krsta iz Berana Slavku Joliću i članu upravnog odbora Sejdu Čiloviću koji su pomogli da se ova distribucija organizuje na ovaj način“, kaže Agović.

Predsjednik je istakao da se u vrlo kratkom vremenskom periodu okupio dvadesetak mladih ljudi koju su pomogli da se istovari roba.

„Naši će volonteri biti na terenu uz maksimalno poštovanje svih mjera i odluka koja su usmjerena ka zaštiti od širenja korona virusa.

„Napravili smo spisak u saradnji sa Centrom za socijalni rad i mjesnim zajednicama, i vjerujem da će ova distribucija proteći kako smo zamislili.
Takodje želim da poručim gradjanima da svi mogu očekivati podršku i svako ko bude u bilo kakavoj potrebi neka se javi Opštinskom timu i mi ćemo izaći u susret svim ljudima koji budu tražili pomoć“, zaključuje predsjednik Samir Agović.

ENKO KORAĆ

PROČITAJTE JOŠ:

SAMIR AGOVIĆ O BORBI PROTIV KORONAVIRUSA U BIHORU: PETNJICA TO MOŽE – KAD GOD JE BILO TEŠKO BILI SMO JEDINSTVENI