NVO “VIS LEGIS” POMAŽE STARIJIM OSOBAMA U BIHORU

NVO Vis Legis

U Petnjici je formirana NVO “VIS LEGIS” sa ciljem pomoći starijim osobama koje nijesu u mogućnosti da samostalno obezbijede dnevne potrebe.

Oni su se saopštenjem obratili javnosti.

“Uvaženi Bihorci i Bihorke. Ovom prilikom želimo da se obratimo svima vama u Bihoru kao i u dijaspori povodom formiranja nevladine organizacije sastavljene od mladih i ambicioznih Bihoraca sa ciljem dobrotvornog rada na prostoru Bihora.

Nevladina organizacija, prije svega ima za cilj da pomogne i olakša svakodnevni život starijim osobam na području opštine Petnjica.

Glavni razlog pokretanja ideje upravo je ugrožena populacija starijeg doba koji nijesu u mogućnosti da samostalno obezbijede dnevne potrebe, (ljekovi, namirnice, ogrijev u zimskom periodu, prevoz, kao i sve ostalo).

Ukazivanje na eventualni problem i realizivanje istog, sprovodimo u saradnji sa svima koji žele da učestvuju u ideji i budu dio organizacije.

Pozivamo Vas, da se bez ustučavanja obratite članovima organizacije putem društvenih mreža facebook, e-mail, viber i whatsApp”, saopštili su iz ove NVO.

ENKO KORAĆ

PROČITAJTE JOŠ:

PETNJICA: KRENUO PROJEKAT “POSAO BEZ BARIJERA U RURALNOM PODRUČJU”