ZAPOSLENI U OPŠTINI PETNJICA O SVOM TROŠKU NA KOPAONIK: U PAUZI IZMEĐU LITIJA MLADI DOKTOR, DEMOKRATA, OBMANJUJE JAVNOST

Zgrada Opštine Petnjica

Povodom saopštenja OO Demokrata Petnjica, a vezano za netačne i zlonamjerne tvrdnje o odlasku na Kopaonik, dijela zaposlenih iz lokalne uprave, prvenstveno radi građana želimo da demantujemo navode iznijete u saopštenju, istaknuto je u dopisu koji je poslat u redakciju Radija Petnjica .

Naime, riječ je o odlasku nekoliko zaposlenih iz Opštine Petnjica  koji su u sopstvenoj režiji i o svom trošku organizovali jednodnevni izlet na Kopaoniku, za šta nisu trošena sredstva Opštine Petnjica.  Ne iznenađuje  nas činjenica da OO Demokrata  zadire u privatne stvari zaposlenih u Opštini,  te da se na ovakav prizeman način pokušavaju pribaviti politički poeni, jer se radi o ljudima koji su dokazali koliko im je stalo do Petnjice i do Opštine imajući u vidu da predsjednik njihovog OO živi i radi u Beranama. U pauzi od litija mladi doktor se sjetio da se bavi slobodnim vremenom zaposlenih u lokalnoj upravi, obmanjujući javnost ovakvim izjavama, kojima je potvrdio da mu je skijanje lošija strana, ali je zato u klizanju neprevaziđen. Da je ovu vještinu usavršio pokazuje njegovo djelovanje na političkom terenu koje su naši građani i te kako znali da prepoznaju.

Ne želeći da ulazimo u dalju raspravu u vezi ovog pitanja pozivamo predsjednika OO Demokrata  da umjesto šetnji na litijama i molebanima svoje slobodno vrijeme narednog vikenda usmjeri na nešto mnogo ljepše makar to bilo i skijanje”, stoji u dopisu zaposlenih u loklanoj upravi Petnjice.

PROČITAJTE JOŠ:

AGOVIĆ OŠTRO REAGOVAO NA OPTUŽBE ZEIDA ŠKRIJELJA: NIŠTA NIJE TAČNO OD NAVODA KOJE STE IZREKLI, A ODBILI STE POSAO U PETNJICI I POŠLI U TOPLIJE KRAJEVE IZ LIČNIH INTERESA