IRMA ŠKRIJELJ (DPS): REAGOVANJE ODBORNIKA SD-a JE POSTUPAK OČAJA I SUJETE

Irma Škrijelj

Odbornica DPS-a u petnjičkom parlamentu Irma Škrijelj je reagovala na navode odborničkog kluba SD Petnjica.

Reagovanje prenosimo u cjelosti.

„Čudi me reakcija kolega odbornika iz odborničkog kluba SD i pitam se šta ih je navelo da onako nesavjesno reaguju na dobrotvorne i humane ljude koji su ne tako davno svojom plemenitošću zadivili čitav naš kraj, dajući svoju zemlju za put svojim komšijama i prijateljima koji su bili u bespuću i u nuždi da se putnom infrastrukturom otvore prema susjednoj mjesnoj zajednici Savinom Boru. Naši sugrađani su na taj način pokazali svoju dobrodušnost i komšijsku empatiju omogućivši im da mogu normalno funkcionisati i imati put za saobraćanje do svojih kuća u Javorovi.

Međutim, iznenađujući je ovakav pristup jednog akademskog građanina koji je u redovima odbornika SD, koji nimalo ne doprinosi harmoničnim odnosima među komšijama i među ljudima koji žive u zaista surovim uslovima, koji su nam od Boga dati s obzirom na naše područje, a sudbinom smo vezani za ovaj prostor.

Čudi me i to da odbornik koji je upravo iz tog kraja ne može da razluči da je bolje imati put sa manjim nagibom i manje krivina u odnosu na onaj koji to i te kako ima.

Kolika je nesavjesnost kod kolege odbornika pokazuje i to da nema obzira prema dobrim ljudima, u ovom slučaju dobrom čovjeku, kad mu čak ni ime ne pomene u navodima koje iznosi pod potpisom kluba odbornika SD.

Pa da razjasnim, ako neko eventualno ima dilemu o kome se radi. To je naš ugledni poslovni čovjek koji radi i stvara u Švajcarskoj i zove se Esmir (Esko) Rastoder, veliki humanista i čovjek koji je pokretač mnogih humanitarnih i dobrotvornih akcija. Upravo zahvaljujući takvim osobinama koje ima gospodin Rastoder i vi građani Javorove dobili ste mnogo bolji put, a mi građani opštine Petnjica zahvaljujući upravo najviše njemu, ali svakako i ostalim donatorima dobili smo specijalizovano vozilo za čišćenje snijega koje upravo treba najviše nama koji živimo u visočijim predjelima opštine, što naravno Vi ne možete da razumijete i cijenite s obzirom na to da živite i radite u Podgorici, a mnogo kao mislite na dobro naših građana koji žive i stvaraju u Petnjici.

Vaša nesavjesnost i bezobzirnost se vidi i u tome da ne poštujete zasluge ovakvih ljudi. Žao mi je što kao mlad i emancipovan čovjek pokazujete mržnju i netoleranciju prema svima koji politički ne misle kao Vi. Smatram ovakav Vaš postupak za postupak očaja i sujete, što nikako nijeste smjeli da dopustite sebi da to na ovakav način pokažete, uz isticanje ličnih interesa pod pseudonimom odborničkog kluba SD“.

PROČITAJTE JOŠ:

AGOVIĆ OŠTRO REAGOVAO NA OPTUŽBE ZEIDA ŠKRIJELJA: NIŠTA NIJE TAČNO OD NAVODA KOJE STE IZREKLI, A ODBILI STE POSAO U PETNJICI I POŠLI U TOPLIJE KRAJEVE IZ LIČNIH INTERESA