TO PETNJICA, SAVJET MUSLIMANA I OŠ MAHMUT ADROVIĆ DARIVALI PRVAKE

Pokloni za najmlađe

U susret novogodišnjim praznicima Turistička organizacija Petnjica je danas, u saradnji sa Opštinom Petnjica  i OŠ „Mahmut Adrović“ iz Petnjice,  organizovala  dodjelu novogodišnjih poklon paketića učenicima prvog razreda ove škole sa područnim odjeljenjima.

„Kako bi mališanima uljepšali praznične dane, podijeljeno je oko 30 paketića, a obezbijeđeno je i fotografisanje i druženje sa  Djeda mrazom. Vjerujemo da smo najmlađima u našoj opštini uljepšali dan što nam je bio i cilj, a podršku za ovu aktivnost smo imali i od Savjeta Muslimana Crne Gore koji su donirali sredstva za poklon paketiće, kao i od njihovih predstavnika na čelu sa Sabahetom Novalić, pa koristim priliku da im se zahvalim i da najavim da će poklon paketići biti uručeni i djeci sa posebnim potrebama u saradnji sa Udruženjem paraplegičara iz Petnjice“, istakao je Rešad Muratović, predsjednik TO Petnjica za portal radija.

TO Petnjica je takođe odjeljenju Dječijeg vrtića u Petnjici donirala skroman poklon u vidu zvučnika koji će doprinijeti boljoj tehničkoj opremljenosti i na taj način najmlađima čestitali predstojeće praznike.

DENIS BOŽOVIĆ